Буданов прогнозує, що удари по території росії будуть дедалі глибшими

1308 0
Він додав, що дуже радий бачити такі атаки, і на запитання, чи буде їх більше, відповів так.
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов не став брати на себе відповідальність за удари по російських авіабазах, але припустив, що подібні удари будуть все глибшими й глибшими. Про це повідомляє Ліга.нет з посиланням на  його інтерв'ю ABC News, уривок з якого виклали в соцмережах телеканалу.

Під час інтерв'ю Буданова спитали, чи Україна завдавала ударів по російській авіабазі, на що він сказав: «Наразі я не можу відповісти на це запитання. Тільки після закінчення війни».

Читайте також: «До кінця року, як мінімум, маємо зайти в Крим», – Буданов

Він додав, що дуже радий бачити такі атаки, і на запитання, чи буде їх більше, відповів, що так.

«[Вони будуть] все глибшими й глибшими», – уточнив Буданов на додаткове запитання журналістки, наскільки глибокими можуть бути ці удари. Глава розвідки також нагадав, що Крим – це територія України, тому там Україна може застосовувати будь-яку зброю, яку вважає за потрібне.

Нагадаємо, у травні Буданов зазначав, що активна фаза війни має піти на максимальний спад до кінця року. Ресурсів у росії для ведення нормальної війни є на 12 місяців, а закінчиться боротьба поверненням наших окупованих територій включно з Кримом. Зараз армія росії перебуває у глухому куті – корінних змін на її користь не очікується, навіть якщо прибудуть ще мобілізовані після бойового злагодження.
Ольга Коваль
 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!