Політична реклама

Через 2 тижні в Україні будуть готові усі пункти пропуску до Євро-2012

1332 0
Повне технічне оснащення усіх, визначених для забезпечення Євро-2012, пунктів пропуску завершиться через 2 тижні. Про це повідомив перший заступник голови Державної прикордонної служби Павло Шишолін в інтерв'ю газеті «Прикордонник України», - інформує прес-служба відомства.

«Зараз завершується установка технічних засобів прикордонного контролю в новому терміналі аеропорту "Жуляни" (Київ). Вже до кінця цього тижня (19-22 квітня) буде проведено повне тестування цієї техніки, після чого цей пункт пропуску буде повністю готовий для прикордонного оформлення пасажирів, які прибудуть на Євро-2012», - сказав він. 

Шишолін також додав, що з 20 квітня почався монтаж техніки в терміналі «D»  столичного аеропорту «Бориспіль», - повідомляє "Інформаційний центр "Україна-2012".

«В ньому буде встановлено 40 кабінок прикордонного контролю (по 20 на приліт і на виліт). Все необхідне обладнання для організації системи прикордонного контролю в наявності, тому ми впевнені, що десь у двотижневий термін буде завершено тестування апаратури», - уточнив чиновник. 

Перший заступник голови Держприкордонслужби запевнив, що відомство має підготовлений персонал і технічні засоби для початку роботи і у двох пунктах пропуску на польській стороні – «Будомєж»  та «Долгобичів».
ТЕГИ: Євро-2012

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!