Через ремонт колектора у Львові обмежать рух на одному з перехресть міста. Схема об'їзду

3019 0
Завтра, 3 лютого, у Львові розпочинають роботи з будівництва каналізаційного колектора закритим способом на вул. Угорській, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У зв’язку з цим рух транспорту на перехресті пр. Червоної Калини – вул. Угорської буде обмежено.

«Перехрестя буде відкрите для руху транспорту, але, у зв’язку з будівельними роботами, рух тут може бути дещо ускладнений. Завтра будемо завозити туди будівельну техніку та розпочинати роботи», - сказав директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

За словами начальника відділу організації дорожнього руху компанії «Онур» Бориса Вільгуцького, рух транспорту на зазначеному перехресті буде обмежено до кінця квітня цього року.

 

Нагадаємо, роботи з заміни аварійного каналізаційного колектора виконують в рамках будівництва трамвайної колії на Сихів.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!