Київ

Через російську атаку дронами на Київщині горіло підприємство

508 0
За попередніми даними, жертв та постраждалих серед населення немає.

Внаслідок падіння уламків збитих російських дронів виникла пожежа на одному з підприємств на Київщині. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної військової адміністрації (КОВА).

Внаслідок падіння уламків дронів на території одного з підприємств Київщини виникла пожежа. Були пошкоджені адміністративна будівля та ангар. 

Окрім будівель, пошкоджено три автомобілі.

За попередніми даними, жертв та постраждалих серед населення немає.

Як повідомила пресслужба Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 30 січня 2024 року ворог атакував Україну 35-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131”.

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України знищено 15 ворожих БпЛА у межах Миколаївської, Сумської, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Херсонської та Київської областей.

Згідно з повідомленням, частину ударних БпЛА ворог спрямував по прифронтових територіях, намагаючись уразити інфраструктуру паливно-енергетичного сектору, цивільні та військові об’єкти біля лінії фронту та державного кордону з рф. 

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!