Чому свята – це не просто смачно поїсти

1338 0
Митці розкажуть про найменш помітне, але дуже важливе в українській культурі.
Фото: vlasno.info

Фото: vlasno.info

У середу, 18 грудня, медіа-хаб Tvoemisto.tv транслюватиме бізнес-сніданок на тему: «Українська культура, традиції та свята – надбання та гордість поколінь». Гості заходу – митці із різних галузей.

Також під час зустрічі говоритимуть про фільм «Черкаси» – це історія останнього українського корабля, що покинув Крим, а організатор фестивалю «Ту Стань!» поділиться досвідом проведення свят середньовічної культури. Спікерами сніданку будуть: Йоланта Пришляк – Artistic Director у INSO-Lviv, яка розповість про те, як музиканти популяризують українську культуру за кордоном через музику; Марта Лотиш – кінокомпанія «МКК фільм сервіс», продюсер фільму «Черкаси»; Василь Рожко – організатор фестивалю української середньовічної культури «Ту Стань!»; Ірина Осадча – заступниця виконавчого директора з організаційного розвитку Українського культурного фонду

Переглянути трансляцію можна буде об 11:00 на Фейсбук-сторінціYouTube-каналі та на сайті Tvoemisto.tv.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!