Чому у Львові досі не почав курсувати автобус №45

5469 0
Громадський транспорт у Львові продовжує працювати в режимі спецперевезень.
Фото: Politeka

Фото: Politeka

У Львові наразі не планують відновлювати роботу автобусного маршруту №45, що сполучає пл. Галицьку і торгово-розважальний центр «Victoria Gardens», що на вул. Кульпарківській, 226а. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

За його словами, цей маршрут частково компенсували збільшенням кількості тролейбусів №22, які прямують від ЛНУ імені Івана Франка до автовокзалу на вул. Стрийській через ТРЦ «Victoria Gardens». А з іншого боку, із вулиці Княгині Ольги, де теж курсував автобус №45, до пл. Галицької їде трамвай №3.

Однак найближчим часом в управлінні все ж планують розглянути варіант відновлення курсування цього маршруту. 

Читайте також: Безпечний проїзд. Як позбутися готівки у громадському транспорті Львова

Нагадаємо, що громадський транспорт у Львові продовжує працювати в режимі спеціальних перевезень, тобто їздити в ньому можна лише за спецперепустками працівникам певних установ. А минулого тижня міськрада Львова відновила безкоштовний проїзд для пільговиків у міському транспорті.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!