Чому загорілась маршрутка №5а у Львові

5040 0
У АТП-1 спростували попередню інформацію про причини пожежі у автобусі ЛАЗ.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Учора ввечері, 1 жовтня, у центрі Львова на вулиці Підвальній спалахнув та вигорів ущент автобус №5а, який курсує від площі Різні до Винників. За інформацією ДСНС, пожежа спалахнула у моторному відсіку під час руху.

Втім, як пояснили у АТП-1, яке обслуговує маршрут №5а, попередньою причиною пожежі є займання електропроводки в розподільчому щитку в передній частині автобуса. Займання двигуна не було, проте остаточну причину пожежі має встановити експертиза.

Читайте також: У Львові на кінцевій зупинці згоріла маршрутка. Фото

У комунальному автотранспортному підприємстві не виключають можливості відновлення автобуса. Як зазначають у АТП-1, автобус регулярно проходив техогляд, на підтвердження чого підприємство має відповідні документи.

Нагадаємо, пожежа трапилась у 10-метровому автобусі виробництва ЛАЗ 2012 року. Пасажирів у салоні не було. Водій почув неприємний запах і спершу сам намагався ліквідувати пожежу вогнегасником, утім загасити вогонь вдалось лише силами ДСНС.

Фото Патрульної поліції Львівської області

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!