Де можна подивитися графіки руху громадського транспорту у Львові

6982 0
Невдовзі на інформаційних табличках на зупинках громадського транспорту можна буде побачити розклади руху автобусів.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

В онлайн-сервісі lad.lviv.ua з’явились графіки руху громадського транспорту у Львові. Про це повідомив інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

«Мабуть, всі добре пам'ятають епопею з розкладами руху громадського транспорту влітку цього року, коли виявилось, що інформація про годину початку та кінця руху і про інтервал руху відсутня і на інформаційних табличках біля зупинок громадського транспорту, і в рекомендованому на цих же табличках онлайн-сервісі lad.lviv.ua. Сьогодні ця історія отримала щасливий кінець», – розповів депутат Львівської міської ради Олекса Возняк.

Читайте також: Про нові маршрути, е-квиток і брак водіїв. Інтерв'ю з керівником управління транспорту

З його слів, також триває спільна робота по оновленню інформаційних табличок на зупинках громадського транспорту, які будуть містити не тільки номери маршрутів, але й розклади руху.

«Вона поки що призупинена на час воєнного стану, але на деяких зупинках Ви вже маєте змогу побачити експериментальні зразки нових інформаційних табличок», – додав він.

Додамо, що у Львові на карті-схемі руху міського електротранспорту з’явилась інформація про зупинки, пристосовані для маломобільних пасажирів. 

Нагадаємо, що львів'яни скаржаться на те, що у Львові курсує замало транспорту на автобусних маршрутах. Водночас Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 запрошує на роботу водіїв категорії «D» на нові автобуси, що курсуватимуть на міських маршрутах. Також про нестачу водіїв писали у міськраді і запрошували на роботу нових працівників. 

Tvoemisto.tv записало інтерв'ю з Орестом Олеськівим про те, які маршрути у Львові планують продовжити, де з’являться нові зупинки, скільки заробляють водії громадського транспорту та який громадський транспорт в місті у найгіршому стані.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!