Ексдекана львівського університету внутрішніх справ звільнили з поліції після самогубства курсанта

2861 0
Степан Гнатюк був деканом з 2014 року.
Степан Гнатюк

Степан Гнатюк

Ексдекана факультету Львівського державного університету внутрішніх справ, полковника поліції Степана Гнатюка, якого відсторонили від роботи після самогубства курсанта, звільнили з університету та з Національної поліції. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердили у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

«Його спершу відсторонили від посади. Під час службового розслідування декан подав рапорт на звільнення. Його звільнили з посади та зі служби в Національній поліції», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові розслідують смерть курсанта університету внутрішніх справ

Степан Гнатюк був деканом факультету №3 Львівського державного університету внутрішніх справ з 2014 року. 

Нагадаємо, 19 березня 2023 року курсант другого курсу Львівського університету внутрішніх справ Дмитро Гульчук застрелився під час добового наряду. За фактом смерті студента проводять службове розслідування. Крім того, розслідування передали до ДБР, оскільки з’ясувалось, що до самогубства курсанта можуть бути причетні сторонні особи.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!