Київ

Депутат Київради від «ЄС» склав повноваження

884 0
Рішення підтримали понад 80 депутатів
Віктор Кононенко. Фото з відкритих джерел

Віктор Кононенко. Фото з відкритих джерел

Депутат Київради від «ЄС» Віктор Кононенко подав заяву про складання повноважень Про це оголосив секретар Київради Володимир Бондаренко під час засідання 15 червня

«Надійшла заява депутата Київської міської ради Віктора Кононенка про складання ним своїх депутатських повноважень на підставі пункту 2 частини 2 статті 5 закону України “Про статус депутатів місцевих рад», - зазначив він.

Київрада проголосувала за складання депутатських повноважень Кононенка: 81 – «за», 0 – «проти», 0 – «утрималися».  Таким чином рішення прийняте

Нагадаємо, 18 травня  склала повноваження депутатка Київради від ОПЗЖ Олена Букало.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!