Депутат міськради Сергій Івах став начальником управління майном в облраді

1372 0
Сергій Івах є депутатом Львівської міської ради від «Європейської солідарності». Додамо, шо він очолює депутатську комісію комунального майна, ресурсів та історичного середовища у міськраді.
Фото: Сергій Івах

Фото: Сергій Івах

Начальником управління майном спільної власності Львівської обласної ради став Сергій Івах. За його призначення проголосували 64 депутати Львівської обласної ради. 

Сергій Івах пообіцяв провести повну інвентаризацію майна комунальних підприємств. При цьому він наголосив, що категорично проти продажу і зміни призначення будівель медичних закладів. 

«Варто переглянути укладені раніше угоди на оренду майна. Надалі, будь які операції з продажів об’єктів обласної ради повинні відбуватися лише через систему «Прозоро», – сказав він.

Раніше керівником управління майном спільної власності Львівської облради був Віктор Кусий.

Довідка:

Сергій Івах народився у Львові у 1972 році. Закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю «Економіка підприємств» та Львівський національний університет імені Івана Франка, за спеціальністю «правознавство». Свого часу був фінансовим директором ТзОВ «Ванкувер», з 2010 – директором ТзОВ «Діамант Аурум» і з 2013 року – керівником  ППВКФ «Ортекс».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!