Управління майном Львівської облради очолив ексдепутат і кум Садового

6046 0
Раніше Андрій Білоус був першим заступником голови ЛОР.
Фото: Галінфо

Фото: Галінфо

Управління майном комунальної власності Львівської обласної ради очолив Андрій Білоус. З вівторка, 18 жовтня, він став виконуючим обов’язки керівника цього управління.

Джерело: пресслужба Львівської обласної ради у коментарі Tvoemisto.tv

Раніше в.о. керівника обласного управління майном був Тарас Зозуля. Він і надалі залишається в управлінні на посаді заступника директора.

Читайте також: Колишній головний дорожник Львівщини став новим керуючим справами у Львівській облраді

У коментарі Tvoemisto.tv Андрій Білоус повідомив, що 18 жовтня було підписано розпорядження голови ЛОР про його призначення, а в середу, 19 жовтня, відбулося представлення колективу. 

Нагадаємо, що Андрій Білоус за фахом журналіст. Працював помічником народного депутата, голови партії «Народний контроль» Дмитра Добродомова. Також він був головним редактором газети «Поступ» та генеральним директором «Львівської газети». На місцевих виборах у 2015 році він пройшов до Львівської облради у списку від партії Громадський рух «Народний контроль» (він був першим номером). Також двічі був депутатом Львівської міської ради.

У квітні 2017 року став першим заступником голови Львівської облради (тоді ЛОР очолював Олександр Ганущин). У жовтні 2019 року Білоуса звільнили з посади. Працював директором з маркетингу ФК «Карпати».

47-річний львів’янин Андрій Білоус разом з дружиною Іриною виховують чотирьох дітей. А міський голова Андрій Садовий є хресним батьком його старшої доньки Юстини. 

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!