У Львові вимагають організувати реверсивний рух через перекриття Бандери

6782 0
Об’їзд пропонують організувати вулицями Листопадового Чину або Митрополита Андрея – площею Святого Юра на вул. Устияновича.
Фото: Надія Марченко

Фото: Надія Марченко

Депутати Львівської облради вимагають у Андрія Садового вирішити проблему з рухом транспорту на перетині вулиць Городоцька-Бандери. Відповідне звернення до міського голови Львова «щодо катастрофічної ситуації з організації дорожнього руху на перетині вулиць Городоцька – С. Бандери у місті Львові у зв’язку з початком ремонтних робіт вулиці С. Бандери» депутати ухвалили під час сьогоднішньої сесії Львівської обласної ради.

Читайте також: Через ремонт Бандери автівки у Львові їдуть через відреконструйований сквер біля Церкви Юра

«Про капітальний ремонт зазначеної вулиці йшлося вже кілька років. Вулиця С. Бандери справді потребує такого ремонту. На початку цього року було анонсовано про початок ремонту. Але упродовж цього періоду нічого не робилося. Прийшла осінь, кінець вересня – непродуманий початок ремонту, усе місто стоїть в суцільному заторі. Не організована схема розведення транспортних потоків, не залучено представників Нацполіції для здійснення регулювання в особливо складних випадках», – йдеться у зверненні.

Депутати пропонують у найкоротший термін ліквідувати затори на перетині вул. Городоцька – С.Бандери та організувати реверсивний рух вул. Листопадового Чину та/або вул. Митрополита Андрея – площею Святого Юра на вул. Устияновича.

Депутати Львівської облради вимагають у Андрія Садового вирішити проблему з рухом транспорту на перетині вулиць Городоцька-Бандери.

Читайте також: Пів правди про бруківку. Топ-5 відповідей про ремонт вулиці Бандери

Нагадаємо, через ремонт вулиці Бандери автівки у Львові почали їхати через відреконструйований сквер біля церкви Юра.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!