Через ремонт Бандери автівки у Львові їдуть через відреконструйований сквер біля Церкви Юра

10838 0
Фото: Варта1

Фото: Варта1

Через перекриття частини вулиці Бандери, яку закрили на реконструкцію 28 вересня, утворилися затори, зокрема на площі Святого Юра. Через це частина автомобілів поїхала відреконструйованим сквером біля Собору Святого Юра. Про це повідомляється на сторінці ГО «Зручне місто».

Читайте також: Пів правди про бруківку. Топ-5 відповідей про ремонт вулиці Бандери

«Ми колись попереджали, що ліквідувати дорогу на площі святого Юра – це погана ідея. І от дорога повернулась... Причина в цей момент – перекриття вулиці Бандери на ремонт, але це показує наскільки важливим є кожен об'їзний шлях», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі патрульної поліції Тvoemisto.tv повідомили, що патрульні були на місці, і запевнили, що автомобілі сквером не їздять.

Нагадаємо, 28 вересня, на ремонт закрили частину вулиці Степана Бандери. Розпочинають роботи на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Рух транспорту на цьому відрізку буде перекритий до травня наступного року.

Фото Варти1 зі сторінки ГО «Зручне місто»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!