Деякі мережі АЗС знизили вартість пального

1368 0
Зокрема, на станціях ОККО і WOG бензин марки А-95 здешевшав на 1 грн/л.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Деякі роздрібні мережі АЗС з 4 по 5 січня зменшили вартість пального. Про це свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи «А-95», – повідомляє Enkor.

На станціях ОККО і WOG бензин марки А-95 здешевшав на 1 грн/л, до 52,00 грн/л. Вартість бензинів А-95 з покращеними показниками якості у цих мережах також знизилась на 1 грн/л, до 54 грн/л. На стільки ж здешевшала «преміум-п’ятірка» у мережах «Рур груп» (до 51,99 грн/л) і Prime (до 49 грн/л). 

Читайте також: На ринок хліба на Львівщині чекають зміни. Що відбувається

Дизпальне у мережах Prime і VostokGaz здешевшало на 0,5 і 1 грн/л, до 53,00 і 53,99 грн/л відповідно.

Нагадаємо, Національний Банк України в інфляційному звіті зазначив, що зростання цін на пальне в Україні суттєво сповільнювалося (до 66,2% у вересні), хоча їхній рівень стабілізувався на високому рівні. Надалі пальне дорожчатиме повільніше – до 20% на рік.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________ 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!