Діонісій і Тіана. Якими рідковживаними іменами називали дітей на Львівщині у 2019 році

7480 0
Окрім сучасних імен, батьки часто повертаються до старовинних.
ФОТО: MIRROR.CO.UK

ФОТО: MIRROR.CO.UK

У Західному міжрегіональному управлінні міністерства юстиції у Львові у відповідь на запит Tvoemisto.tv розповіли, якими рідкісними іменами називали дітей на Львівщині у другому півріччі 2019 року.

Так, для хлопчиків батьки обирали такі незвичні імена: Алан, Нікодем, Модест, Макар, Леон, Еван, Левко, Герман, Платон, Діонісій.

Дівчаток називали такими рідкісними іменами, як Дорофея, Соня, Самія, Моніка, Віронія, Агнеса, Меліса, Тіана, Теодора, Арія Ноель.

Читайте також: Як змінювалися найпопулярніші імена дітей на Львівщині за 12 років. Інфографіка

Водночас найпопулярніші імена, якими називали дітей у другому півріччі 2019 року, залишились майже тими ж, що і у першому кварталі.

Для дівчаток найбільш популярні були імена Вероніка, Вікторія, Анна, Єва, Анастасія, Соломія, Софія, Яна, Марта, Евеліна. У першому півріччі серед популярних були також Злата, Марія, Діана, Дарина, Емілія та Мілана.

Читайте також: Чому я привчаю своїх дітей віддавати десятину на добрі справи

Для хлопчиків батьки найчастіше обирали імена Матвій, Марко, Олександр, Давид, Максим, Андрій, Артем, Володимир, Денис, Роман. У першому півріччі популярними для хлопчиків були також імена Данило, Владислав, Дем’ян, Тимофій, Юрій, Богдан, Дмитро.

Олександра Бодняк

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!