Дітей та підлітків запрошують на курс сторітелінгу в кіно

822 0
Участь в курсі безкоштовна.
Умовне фото

Умовне фото

Українські діти віком від 13 до 16 років можуть долучитися до програми сторітелінгу з елементами арттерапії, щоб впоратися зі своїми емоціями під час війни й водночас спробувати свої сили у написанні сценаріїв для кіно. 

Джерело: благодійний фонд Голоси дітей

Навчання з елементами арт-терапії для дітей та підлітків розпочав благодійний фонд «Голоси дітей» спільно з режисеркою Марисею Нікітюк. Курс із історітелінгу (мистецтво оповідання історії) допоможе дітям навчитися оформлювати свої переживання в історіях через написання коротких сценаріїв для кіно.

«Ми хочемо навчити дітей створювати історії про них. Їх голосом, щоб їх переживання, емоції, радості і страждання змогли вплестись в одну велику потужну історію боротьби Добра зі Злом. Ми навчимося разом пережити складний час, можливо щось дуже болісне, через світ з необмеженими можливостями, світ написання історії», – йдеться в повідомленні. 

Взяти участь у курсі історітелінгу можуть підлітки від 13 до 16 років. Для цього вони мають заповнити онлайн-форму у вигляді опитування. Протягом доби після заповнення форми організатори сконтактують із заявником, щоб домовитись про зустріч у zoom. Тут проходитиме невелика співбесіда, щоб і дитина, і організатори були впевнені в мотивації та бажанні дійсно взяти участь у навчанні. Курс триватиме 13 тижнів.  Зустрічі проходитимуть один раз на тиждень – по суботам в першій половині дня. Навчання включає дві пари по 1,5 години з перервою в 20 хвилин. 

«Заняття будуть відбуватись за участі нашого дитячого психолога, з тим, щоб ми були впевнені в екологічності і безпечності усіх занять», – додала Марися Нікітюк.

Участь в курсі безкоштовна. Заповнити анкету можна за посиланням.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!