Львівські сироти висадять фруктовий сад у пам'ять про Андрея Шептицького

1972 0
Із нагоди 150-річчя від дня народження митрополита Андрея Шептицького, 23 квітня о 14:00 на території Львівської загальноосвітньої школи-інтернат №2, що на вулиці Просвіти, 2/4, відбудеться акція «Діти – митрополиту Андрею». Вихованці школи-інтернату висаджуватимуть близько ста фруктових дерев.
фото: ЛМР

фото: ЛМР

Митрополит Андрей опікувався сиротами, виділяв кошти на їхнє проживання, навчання та лікування. До висаджування фруктових дерев долучаться представники громадських організацій, шкільні меценати, духовенство та волонтери.

Як інформує прес-служба міськради, під час заходу охочі матимуть можливість взяти участь у гаївках, майстер-класах та в ярмарку дитячих гостинців. Організатори обіцяють атмосферу веселощів та щастя. «Ми з радістю запрошуємо всіх гостей, які виявлять бажання, завітати до нас у гості та долучитися до висаджування фруктового саду», – зазначив директор Львівської загальноосвітньої школи-інтернат №2 Андрій Закалюк.

Контактний телефон закладу: 261-51-80.

Довідка: школа-інтернат №2 заснована у 1956 році. На сьогодні у закладі навчається і проживає 120 вихованців. Це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти зі складними життєвими обставинами.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!