У Львові 155-річчя Митрополита Андрея Шептицького відзначать мистецькою програмою

2487 0
Тvoemisto.tv транслюватиме все наживо завтра, 1 листопада, о 17.00 год.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Завтра, 1 листопада, в Архикатедральному Соборі святого Юра, що на пл. Св. Юра, 5 у Львові, відбудеться мистецька програма «Покликаний… посвята у 155-ті роковини Праведному Андрею Шептицькому», повідомляє Львівська Архиєпархія УГКЦ. Початок о 17.00.

Слово про митрополита Андрея Шептицького промовить Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський.

Читайте також: 13 маловідомих фактів про Андрея Шептицького

Мистецьку програму виконають солісти, хор та оркестр Лауреата Національної премії України ім. Тараса Шевченка, Заслужена академічна капела України «Трембіта» під батутою Народного артиста України Миколи Кулика.

Мистецьке слово про життя та діяльність праведного Андрея виголосить Заслужений працівник культури України Марія Христинич.

Нагадаємо, на годину раніше, о 16.00 у Львові презентують сайт, присвячений Митрополиту Андрею Шептицькому. Дійство відбудеться у Митрополичих садах, на пл. Святого Юра, 5.

Довідково

Митрополит Андрей Шептицький – митрополит Галицький, архиєпископ Львівський, єпископ Кам’янець-Подільський, громадський і церковний діяч, меценат, дійсний член НТШ, видатний богослов, аскет, Учитель Церкви, проповідник духовного життя, ще за життя визнаний українським народом «рідним Мойсеєм».

*Партнерська публікація

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!