Для аналізу ДТП у Львові планують створити окрему комісію

1310 0
Ця група має напрацьовувати рішення із вдосконалення організації дорожнього руху на проблемних ділянках.
Фото: 1NEWS.COM.UA

Фото: 1NEWS.COM.UA

Управління транспорту ЛМР планує  створити окрему робочу групу, яка займатиметься аналізом серйозних дорожньо-транспортних пригоду місті, у тому числі місць їхньої концентрації. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління Орест Олеськів.

Ця група має напрацьовувати рішення із вдосконалення організації дорожнього руху на проблемних ділянках.

Читайте також: Водій, який збив на смерть пішохода біля Янівського кладовища, був п'яний

«Йдеться про дослідження ДТП з важкими, летальними наслідками, які стаються не лише в місцях, що є у списку концентрації ДТП, наприклад, пішохідний перехід на проспекті Свободи, де водій маршрутки збив двох монахинь, одна з яких загинула, згідно з даними поліції, не є місцем концентрації ДТП», – каже він.

Крім того, створення цієї робочої групи, за його словами, дозволить оперативно долучати поліцію, отримувати докладну інформацію про ДТП. До групи входитиме представники патрульної поліції, департаменту мобільності та депутатського корпусу. За бажанням може долучитися громадськість.

Читайте також: У Львові реорганізують рух на вулиці Кульпарківській. Схема

«Зараз є лише розпорядження, але цього року плануємо створити таку комісію. Це один із пунктів Плану сталої мобільності. Також напрацьовуватимемо стратегію безпеки міста і стратегію нульової смертності на дорогах», – додає він.

Нагадаємо, що цього року у Львові планують реорганізувати рух на 56-ти ділянках, де часто виникають затори чи ДТП, і здійснити декілька масштабних реконструкцій, зокрема перехресть Рясне-2 – Шевченка і Городоцька – Сяйво. Детальніше читайте за посиланням.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!