Політична реклама

Для львівської молоді організують "Школу молодого бійця"

1421 0
Молодіжне Об'єднання «Граніт» планує щомісяця проводити тренінги з напрямків, необхідних для втілення громадських ініціатив, відстоювання власних прав, лобіювання, та інші неформальні навчання, що сприятимуть підвищенню громадської та суспільної активності молоді.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Передбачені одноденні тренінги з копірайтингу, юридичної грамотності, роботі з Інтернет-ЗМІ, плануванні проектів, розвитку пам’яті та інші. Ці заходи розраховані, в першу чергу, на студентську молодь та є безкоштовними для молодих людей, але серед охочих здійснюється відбір за мотиваційними анкетами», - розповідають організатори.

Відтак, 26 жовтня молодих львів'ян навчатимуть запам'ятовуванню та обробці великих масивів інформації. Тренером першої зустрічі є Гордій Остапович - автор методики швидкого читання та спортивного запам’ятовування, людина, котра найшвидше в Україні запам’ятовує колоду з 52 карт. Зустріч відбудеться в університеті імені Івана Франка.

«Згідно з деякими методиками, наприклад, можна вивчити 1000 слів зовсім нової іноземної мови лише за місяць. Неформальна освіта і нові підходи часто дають ті навики, котрих не навчають у вищих навчальних закладах, але які так необхідні в добу інформаційного перенасичення», - розповідає Гордій Остапович.

Контактний тел. 0979450005, прес-служба МО «ГРАНІТ». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!