Для реанімацій та виходжування. Немовлятам з «Охматдиту» потрібні гойдалки

714 0
Гойдалки допомагають заспокоювати маленьких пацієнтів.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

У львівському «Охматдиті» шукають шезлонги-гойдалки для немовлят. Девайси потрібні для реанімацій та у відділенні постінтенсивного виходжування. Інформацію про потребу поширила голова опікунської ради медзакладу Андріана Мальська.

«Ці гойдалки дуже помічні у відділеннях реанімації та у відділенні постінтенсивного виходжування, вони потрібні як для доношених так і для недоношених немовлят і ще полегшують роботу медичним працівникам, я сама бачила ці качельки в дії під час свого стажування у Філадельфії», – йдеться у повідомленні.

За словами лікарки, рухи гойдалки допомагають заспокоювати новонароджених. Вони імітують природні ритми і рухи батьків, коли дитина не може бути у рідних на руках. 

Читайте також: На Львівщині створили дитяче медоб'єднання лікарень

«Природні рухи, натхненні батьками, сприяють тривалішим періодам комфорту і спокою, даючи батькам і медичним сестрам деякий перепочинок.Відкрита конструкція сидіння дозволяє новонародженим зручно лежати, будучи підключеними до моніторів та іншого лікарняного обладнання», – зазначає Андріана Мальська.

Тож просять людей, які мають такі гойдали і вже не використовують, пожертвувати їх для маленьких пацієнтів лікарні. Контактувати можна з Андріаною Мальською за посиланням.

Нагадаємо, на Львівщині створили надкластерну лікарню. Депутати ухвалили приєднання львівського «ОХМАТДИТу» до Західноукраїнського спеціалізованого медичного дитячого центру. Новий медичний заклад матиме назву «Клінічний центр медицини дитинства». Об’єднання дасть можливість медичним закладам увійти до спроможної мережі закладів охорони здоров’я.

Тетяна Дзяма

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!