Для проїзду транспорту відкрили частину вулиці Пилипа Орлика

1752 0
Проїзд можливий на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

У Львові завершили перший етап реконструкції вул. Пилипа Орлика на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Цей відрізок вже відкрили для проїзду транспорту. Розмітку, згідно з технологією, нанесуть згодом, повідомили в ЛМР.

Читайте також: Десятки паркомісць і звужена проїзна чатсина. Якою буде вулиця Бандери після рекомнструкції

«Повністю завершили всю дорожню частину і праву частину хідника. На лівій частині хідника роботи ще триватимуть. За сприятливих погодних умов їх підрядник має завершити до 20 жовтня», – каже керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

Ремонтні роботи на вулиці розпочали з 23 липня. Їх виконує ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Вартість робіт становить 74,9 млн грн.

За проєктом, який виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку», вулицю розширять, влаштують паркомісця між деревами, їх має бути близько ста, та велодоріжки. Поблизу дитячої лікарні збудують підпірну стінку. Також замінять мережі та освітлення вулиці. Після ремонту вулиця стане доступною для маломобільних груп населення. Тут встановлять антипаркувальні стовпці та велостійки.

Читайте також: Чи буде місце для паркування біля дитячої лікарні на Пилипа Орлика

Нагадаємо, що проєкт реконструкції вулиці готовий уже кілька років. Спочатку тут планували провести лише капремонт за 18 млн грн, утім вирішили все ж реконструювати вулицю, замінивши мережі.

Фото Христини Процак

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!