Політична реклама

До 19 грудня у Львові буде тепло і без опадів

1385 0
У четвер, 12 грудня, погоду в Львівській області визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску.

Вплив теплих вологих повітряних мас атлантичного походження, що надійдуть з заходу, спричинить туманну без істотних опадів погоду, ймовірна ожеледь, інформує Львівський регіональний центр з Гідрометеорології. На дорогах ожеледиця.

Нічні морози послабшають до -0…-5, денна температура становитиме 0…5 градусів тепла. Атмосферний тиск буде високим.

В п’ятницю та суботу, 13-14 грудня прогнозується суха погода, збережеться західний слабкий вітер, туманів поменшає, нічна температура повітря становитиме 2…7 градусів морозу, денна підніметься до 2…7 градусів з позначкою плюс.

За попередніми прогнозами антициклональний характер погоди утримається до Миколая, 19 грудня. Буде без істотних опадів, вночі температура опускатиметься до невеликих від′ємних значень (1…6 морозу), денна підніматиметься до плюсових (2…7 вище нуля).

Переважатиме високий атмосферний тиск.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!