До 330-ї річниці з Дня народження Баха у Львові встановлять рекорд

1848 0
У суботу, 21 березня, протягом дня у Львівській філармонії, Будинку органної та камерної музики, Палаці Потоцьких та деяких інших локаціях звучатимуть мелодії Баха у рамках проекту Ready. Steady. BACH! Бах Маратон.

Музичні заходи присвятять 330-тій річниці із Дня народження композитора Йоганна Себастьяна Баха. Україна, зокрема Львів, долучаються до всесвітньої ініціативи Bach in the Subways. Бах Маратон у Львові стане внеском у наймасштабнішу подію в історії класичної музики.

21 березня Львівська філармонія, Будинок органної та камерної музики, Палац Потоцьких та інші локації міста (кав'ярні, ресторани, громадський транспорт) прийматимуть Бах Маратон – 24 години живого виконання творів славетного композитора.

Учасники Бах Маратону – понад 600 музиканти з України та з-за кордону. Захід включено до туристичних маршрутів Львова. Буде встановлено рекорд України.

Деталі – на сайті Філармонії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!