У ритмі Баха: Львівська філармонія запрошує на музичний маратон

580 0
З 21 по 24 березня відбудеться 6 концертів.
Фото: Данило Бедрій

Фото: Данило Бедрій

Львівська національна філармонія щорічно на честь святкувань дня народження видатного композитора Йоганна Себастьяна Баха проводить особливий Маратон. З 21 по 24 березня відбудеться 6 концертів. Розповідаємо про два із них, що отримали спеціально музичні назви.

Vivace. 22 березня

У шаленстві ритму сучасності зупинитися хоч на хвилину означатиме регрес. Тому другий концерт маратону, який пробіжить цьогоріч у Львівській національній філармонії, відбудеться у темпі Vivace. Понад 300 років тому цей темп символізував достатньо помірний рух – саме для того, аби ви відчули себе повноправним володарем ситуації, але попри це рухались в ній цілком динамічно. Іноді – навіть авантюрно перебираючи варіанти розвитку подій і змінюючи звичний хід думок.

Придбати квитки можна за посиланням

Adagio. 24 березня

Цього вечора Adagio, темп розміреності й роздуму, відкриватиметься слухачам поступово завдяки унікальному виконавському складу відомих львівських музикантів. Ефектні контрасти світла й тіней, розкіш і позолота монумента, віртуозність та майстерність деталі – так в архітектурних формах проявляється мистецтво бароко. Цей концерт натомість досліджуватиме архітектуру самого звучання, що плавно розгортається в часі. На противагу цьому ностальгійному умиротворенню в залі пануватиме й запальна атмосфера.

Адже крім музики Баха, ви почуєте й твори бразильського автора ХХ століття Ейтора Вілли-Лобоса, який надихався генієм бароко.

Придбати квитки на це концерт можна за посиланням

Придбати абонементи на весь Маратон тут.

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!