Політична реклама

До кінця липня у Львові обіцяють завершити ремонт вулиць Горбачевського, Варшавську та Січових Стрільців

1239 0
У Львові ремонти доріг, попри затримку коштів з боку казначейства, обіцяють завершити за графіком.

Про це під час брифінгу 8 липня повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Ремонті роботи обіцяють завершити чітко за графіком. Хоча дороги на вулицях Варшавській, Січових Стрільців, Пекарській та Горбачевського проводять за бюджетні гроші, і казначейство повільно перепускає невеличкі суми, додав мер Львова.

З його слів, на вулиці Горбачевського виконавець ремонту використав усі наявні ресурси, через що на тиждень був змушений відпустити працівників. Але, отримавши 500 тис. грн авансу, відновив роботу.

Міський голова уточнив, що ремонт вулиці Горбачевського мають завершити до кінця липня, Пекарської через заміну колектора – наприкінці серпня, Варшавської – наприкінці липня, Січових стрільців від Словацького до Костюшка – до кінця липня, від Костюшка до Гнатюка – до кінця серпня.

Також мер нагадав, що сьогодні у Львові перекривають вулицю Замарстинівську, де починають знімати контактну трамвайну мережу. До кінця тижня там мають стартувати активні ремонтні роботи.

Це одна трамвайна гілка з вулицею Городоцькою, тому в літній період і в перші місяці осені тут треба провести максимум ремонтів, щоб у кінці року мати відремонтовану ділянку. Мер пояснив, що оскільки ремонт цієї дороги здійснюється за кошти ЄБРР, проплати не проходять через казначейство, відповідно, затримок у розрахунку з підрядниками не повинно бути.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!