До лікарні на Орлика у Львові планують покращити транспортне сполучення

1729 0
Місто хоче пустити маршрут №19 через вулицю Віри, Надії, Любові.
Фото: Oleksii Piekhov

Фото: Oleksii Piekhov

До Лікарні Святого Миколая (раніше – Львівська міська дитяча клінічна лікарня на вулиці Орлика) планують покращити транспортне сполучення. Зокрема, місто хоче пустити 19-ий маршрут через вулицю Віри, Надії, Любові. Про це у відповіді Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів. 

Зауважимо, нещодавно стало відомо, що міська комісія з безпеки дорожнього руху опрацьовує два варіанти нових зупинок на вулиці Кульпарківській та прилеглих до неї вулиць, тож ми дізнавалися, де у Львові планують влаштовувати й інші нові зупинки. 

Читайте також: Про нові маршрути, е-квиток та брак водіїв. Інтерв’ю з керівником управління транспорту

«Плануємо це зробити на вулиці Віри, Надії, Любові, адже пустили туди два маршрути: автобуси №84 і №17. Також готуємо рішення виконавчого комітету, щоби пустити туди ще й 19-й маршрут. Це робиться для того, щоби покращити сполучення з дитячою лікарнею швидкої допомоги на Орлика, де розвивається забудова. Отже, мешканцям буде зручніше добиратися до міста», – сказав Орест Олеськів. 

Додамо, що зараз маршрут №19 курсує так:

вул. Б. - І. Антонича – вул. К. Трильовського – просп. Червоної Калини – вул. Сихівська – вул. Зелена – вул. Пасічна – вул. Личаківська – вул. Тракт Глинянський – вул. Богданівська – вул. Пластова – вул. Ковельська – вул. Новознесенська – вул. Б. Хмельницького – вул. Б. Грінченка – вул. Гетьмана І. Мазепи – вул. І. Миколайчука – вул. В. Щурата – вул. І. Миколайчука – вул. Гетьмана. І. Мазепи – вул. Б. Грінченка – вул. Б. Хмельницького – вул. Новознесенська – вул. Ковельська – вул. Пластова – вул. Богданівська – вул. Тракт Глинянський – вул. Личаківська – вул. Пасічна – вул. Зелена – вул. Сихівська – просп. Червоної Калини – вул. К. Трильовського – вул. Б. - І. Антонича.

Читайте також: Чи можуть подовжити роботу громадського транспорту у Львові

За словами керівника управління транспорту, наразі це єдина локація, де місто бачить чітку потребу в зупинці громадського транспорту, однак стежить за зверненнями громадян та аналізує ситуацію. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv записало інтерв'ю з Орестом Олеськівим про те, які маршрути у Львові планують продовжити, де з’являться нові зупинки, скільки заробляють водії громадського транспорту та який громадський транспорт в місті у найгіршому стані.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!