До Львова прилетів перший рейс Bees із Києва. Фото, відео

1259 0
Авіарейси виконуватимуть по понеділках, середах, четвергах, п'ятницях та неділях.

Новий український лоукостер Bees Airline виконав перший рейс по Україні. Про це йдеться у стрімі Tvoemisto.tv. Авіакомпанія отримала в Державіаслужбі права на польоти ще у квітні цього року. 

Квитки стартують за ціною від 651 гривні. Авіарейси виконуватимуть по понеділках, середах, четвергах, п'ятницях та неділях.

Читайте також: Wizz Air запускає нові рейси зі Львова та готується випередити МАУ. Інтерв'ю із президентом

Авіаперевізник базується у Жулянах. Компанія взяла в лізинг перші два Boeing 737-800, які раніше використовувала МАУ. У наступному році компанія планує придбати ще два повітряних судна.  

Bees Airline використовує три тарифи економкласу. Найдешевший тариф Light включає тільки перевезення ручної поклажі і не дозволяє повернення і зміну квитка. Тариф Smart включає багаж 23 кг і дозволяє змінювати дату вильоту при оплаті штрафу 50 євро і різниці між тарифами. Тариф Flex включає багаж 23 кг, дозволяє змінювати дату перельоту без оплати штрафу і повернення авіаквитка при оплаті збору 50 євро. А стандартна норма ручної поклажі становить один предмет з габаритами до 55х40х23 см і вагою до 7 кг. Також додатково можна буде взяти сумку або ноутбук, пальто або куртку, харчування для дитини і один пакет з товарами Duty Free.

Читайте також: Куди полетіти зі Львова: вікенд у Ґданську – місті, що стало феніксом

Авіакомпанію заснували у 2019 року. 18 березня 2021 відбувся перший політ із Києва до Єгипту. Її керівником є Євген Хайнацький, який раніше керував авіакомпанією SkyUp.

Нагадаємо, новий український лоукостер Bees Airline запускає внутрішні рейси по Україні. У квітні цього року авіакомпанія отримала в Державіаслужбі права на польоти з Києва до Львова, Одеси та Херсона без обмежень терміну дії і частоти. Окрім цього, із Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького віднедавна анонсували запуск низки внутрішніх авіарейсів. Зокрема, полетіти можна буде не лише до Києва, а й Харкова та Запоріжжя. Наразі невідомо, чи відкриють пряме сполучення Львова з Дніпром.

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!