До Львова прийшла зима. Фоторепортаж із засніженого міста

1366 0
На найближчі дні синоптики також прогнозують снігопади.
Фото: Іван Станіславський / Твоє місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє місто

Вранці 28 листопада Львів засипало снігом. На найближчі дні синоптики прогнозують погіршення погоди. Зараз Львівська область перебуває під впливом південного циклону, який утворився над Чорним морем і піднявся через Центральну Україну до Білорусі.

Читайте також: Що кажуть синоптики про теперішню погоду на Львівщині

В області вже діють стоянки та місця відстою для вантажівок та іншого великогобаритного транспорту.

Синоптики кажуть, що така погода, зокрема, для Львівщини є характерною, натомість аномалією є швидше пізня зима. Відомо, що найдовша зима, яка у нас була, розпочалась на початку листопада 1995 року і тривала до 7 квітня 1996.

Читайте також: Через мороз на Львівщині розгорнули 900 пунктів Незламності 

Нагадаємо, синоптики прогнозують погіршення погоди на Львівщині у найближчі дні. В області вже діють стоянки та місця відстою для вантажівок та іншого великогобаритного транспорту. Більше про це читайте за посиланням.

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!