До суду скерували обвинувачення на мешканця Львівщини, який виправдовував агресію рф

372 0
Це він робив на власній сторінці у забороненій соцмережі однокласники.
Фото ілюстративне: Соцмережі

Фото ілюстративне: Соцмережі

За пости в забороненій соцмережі з виправдовуванням збройної агресії рф проти України до суду скеровано справу проти мешканця Львівщини, повідомляє Львівська обласна прокуратура.

За даними слідства, житель Львівщини на власній сторінці у забороненій соцмережі однокласники неодноразово поширював дописи антиукраїнського спрямування. Зокрема, у публікаціях прославлялись та возвеличувались російські окупанти.

Також у поширених матеріалах українців називали «неонацистами», а окупантам бажали перемоги.

Тож за фактом виправдовування та визнання правомірною збройну агресії рф проти України, глорифікації її учасників Львівська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувачення стосовно цього громадянина.

Нагадаємо, колишньому радянському військовому зі Львівщини, який поширював у соцмережі наративи кремля та підтримував російських загарбників, загрожує до 8 років за ґратами.

Під час обшуків за місцем проживання зловмисника оперативники СБУ виявили комп’ютерну техніку із доказами протиправної діяльності; заборонену радянську символіку та інші докази протиправної діяльності.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!