Дружину бізнесмена Гринкевича звільнили з Львівської політехніки

3956 0
Жінка написала заяву на звільнення за власним бажанням.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У четвер, 11 січня, професорку Львівської політехніки, дружину підозрюваного в хабарництві бізнесмена Ігоря ГринкевичаСвітлану Гринкевич звільнили з роботи. Вона написала заяву за власним бажанням. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердили у пресслужбі університету.

Зазначимо, 10 січня стало відомо, що студенти НУ «Львівська Політехніка» планували мітингувати за відсторонення викладачки Світлани Гринкевич. Сьогодні організатори Tvoemisto.tv повідомили, що мітинг скасували.

Читайте також: «Не маю стосунку до протиправної діяльності», – Козицький відреагував на скандал з підприємцем Гринкевичем

Зазначимо, що Світлана Гринкевич викладала маркетинг в Інституті економіки і менеджменту «Львівської Політехніки» від 2021 року. А із 8 січня 2024 року вона попросила відпустку в університеті «у зв’язку із сімейними обставинами».

Нагадаємо, львівський підприємець Ігор Гринкевич намагався дати хабар у розмірі 500 тисяч доларів керівнику слідчого управління та повернути арештоване у кримінальному провадженні майно. Після розголосу Львівська обласна рада та Львівська ОВА розірвала меморандум про співпрацю з благодійним фондом «Hope.Ua», який належить Ігорю Гринкевичу. Міноборони України також розірвало укладені угоди з компаніями, які пов'язані з сім'єю Гринкевичів. 

11 січня за ініціативи Державного бюро розслідувань арештовано майно сім’ї та підконтрольних кампаній львівського бізнесмена Гринкевича, більше читайте тут.

Також нещодавно Tvoemisto.tv розповіло про головні скандали навколо львівської сімʼї Гринкевичів. Детальніше читайте за посиланням

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!