Київ

ДТП із депутаткою Київради. В Ар'євої на 2 місяці вилучили водійські права

1112 0
Рішення виніс Шевченківський районний суд Києва.
Ярина Ар

Ярина Ар'єва / Facebook

У депутатки Київради Ярини Ар'євої, яку підозрюють у вчиненні ДТП у стані наркотичного сп'яніння з тяжкими наслідками, на два місяці вилучили посвідчення водія. Про це повідомила Київська міська прокуратура.
 

«За клопотанням Київської міської прокуратури суд на 2 місяці обмежив право керування транспортним засобом підозрювану у вчиненні ДТП у стані наркотичного сп’яніння з тяжкими наслідками депутатку Київради», – йдеться у повідомленні.

Суд також постановив вилучити у підозрюваної посвідчення водія та здати на зберігання слідчому на час тимчасового обмеження.

Нагадаємо, що у прокуратурі заперечили заяву депутатки Київради Ярини Ар'євої про те, що вона не вживала наркотиків перед тим, як потрапила в аварію.

Як ми повідомляли раніше, дорожня пригода сталася 27 листопада 2022 року у Києві. Підозрювана, керуючи автомобілем марки Volkswagen Polo в стані наркотичного сп’яніння, рухалася по проспекту Бандери у напрямку вулиці Богатирської.  Наблизившись до нерегульованого пішохідного переходу, водійка здійснила наїзд на жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження. Потерпіла отримала переломи ключиці та щелепи з травматичною екстракцією зубів, переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження.

Додамо, прокуратура повідомила про підозру депутатці Київради Ярині Ар'євій у скоєнні ДТП із тяжкими наслідками в стані наркотичного сп'яніння. Суд обрав депутатці запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період часу з 20:00 до 06:00 строком на 2 місяці. Депутатка стверджує, що не була під наркотиками, а справу їй шиють через боротьбу з московським патріархатом. Нардеп Володимир Ар'єв переконує, що з ним зводить рахунок голова ОП Єрмак. 

Довідка. Ярина Ар'єва народилась 8 серпня 2000 року, є дочкою депутата Верховної Ради Володимира Ар'єва та ведучої телеканалу «Прямий» Наталки Фіцич. Депутаткою Київради Ар'єва стала у 2020 році. У 2021 році дівчина закінчила магістратуру в Інституті міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!