Київ

ДТП під наркотиками. Ар'єва склала мандат депутата Київради

956 0
Раніше суд змінив їй запобіжний захід з нічного на цілодобовий домашній арешт.
Фото: Фейсбук Арєвої

Фото: Фейсбук Арєвої

Депутатка Київради Ярина Ар’єва, підозрювана у вчиненні ДТП у стані наркотичного сп’яніння з тяжкими наслідками, склала депутатські повноваження. За відповідне рішення проголосували 70 депутатів Київради.

Як повідомила Ар'єва у своєму Facebook, ухвалила таке рішення через те, що «виконувати свої обовʼязки за цих умов неможливо − суд погіршив запобіжний захід, незважаючи на те, що я жодного разу не порушила попереднього запобіжного заходу». Також вона заявила, що «не збирається втікати від відповідальності, як не втекла з Києва у перші дні повномасштабного вторгнення, а пішла до тероборони».

Додамо, Ар’єва вчергове відкидає обвинувачення у перебуванні у стані наркотичного спʼяніння і каже, що доводитиме це в суді, «як звичайна громадянка».

Нагадаємо, 19 червня Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід підозрюваній у скоєнні ДТП депутатці Київради Ярині Ар’євій з нічного на цілодобовий домашній арешт.

Читайте також: депутатка Київради Михайлова виграла суд за поширення фейку про нібито скоєну ДТП на Хрещатику

Як ми повідомляли раніше, дорожня пригода сталася 27 листопада 2022 року у Києві. Підозрювана, керуючи автомобілем марки Volkswagen Polo в стані наркотичного сп’яніння, рухалася по проспекту Бандери у напрямку вулиці Богатирської.  Наблизившись до нерегульованого пішохідного переходу, водійка здійснила наїзд на жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження. Потерпіла отримала переломи ключиці та щелепи з травматичною екстракцією зубів, переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження.

Додамо, прокуратура повідомила про підозру депутатці Київради Ярині Ар'євій у скоєнні ДТП із тяжкими наслідками в стані наркотичного сп'яніння. Суд обрав депутатці запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період часу з 20:00 до 06:00 строком на 2 місяці. Депутатка стверджує, що не була під наркотиками, а справу їй шиють через боротьбу з московським патріархатом. Нардеп Володимир Ар'єв переконує, що з ним зводить рахунок голова ОП Єрмак. 

Довідка. Ярина Ар'єва народилась 8 серпня 2000 року, є дочкою депутата Верховної Ради Володимира Ар'єва та ведучої телеканалу «Прямий» Наталки Фіцич. Депутаткою Київради Ар'єва стала у 2020 році. У 2021 році дівчина закінчила магістратуру в Інституті міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!