Два роки умовно отримав псевдомінер банків Львова

1825 0
Таке покарання Личаківський районний суд міста призначив львів'янину за неправдиве повідомлення про замінування сепаратистами усіх банків Львова. Псевдомінувальник отримав 2 роки позбавлення волі з випробувальним терміном на1 рік.
фото: dziennikzachodni.pl

фото: dziennikzachodni.pl

 «Українські новини» повідомляють, що представник суд встановив, що чоловік телефонував до міліції з власного мобільного телефону. Також встановлено, що він неправильно назвав свої паспортні дані. Львів’янин вину визнав.

Нагадаємо,що 12 червня 2014 невідомий повідомив неправдиву інформацію про мінування всіх банків Львова сепаратистами. Чоловік сказав, що він дзвонить з Тернопільської області, назвав свою адресу, а також повідомив, що всі банки Львова замінували сепаратисти.Після цього міліція обстежила 10 банківських установ Львова і не виявила вибухівки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!