Двоє захисників зі Львівщини загинули на війні з росією

1696 0
Герої віддали своє життя за незалежність України.
фото умовне

фото умовне

На фронті загинули двоє захисників зі Львівщини. Андрій Кащій та Іван Шуклін віддали своє життя за незалежність України. 

Андрій Кащій

Андрій Кащій (13.02.1969-26.01.2024) – молодший сержант 65 батальйону 103 ОрБ ТрО. Стриянин, призваний на військову службу 25 лютого 2022 року. Під час штурмових дій противника отримав поранення несумісне з життям в районі н.п. Табаївка Купянського району.  У нього залишилась мати та троє дітей. Про час прибуття і чин похорону повідомлять додатково на сторінці Стрийської міської ради.

Іван Шуклін

Іван Шуклін народився 20 лютого 1984 року. Проживав у Дрогобичі на вулиці Чорновола. Закінчив ЗОШ №4 та ПТУ №15. Працював на дрогобицькому м’ясокомбінаті, однак здебільшого їздив на роботу за кордон. Після одруження, останні 13 років проживав на вулиці Івасюка в Дрогобичі. На початок повномасштабної війни, Іван був за кордоном, однак він сам повернувся додому, щоб стати на захист України. У червні 2022 року долучився до лав ЗСУ. Служив у складі 68-ї окремої єгерської бригади. Після чого півтора роки перебував на бойових позиціях фронту. За сумлінне виконання військових обов’язків отримав від командування почесну відзнаку – «Хрест воїна-єгеря І ступеня». Під час виконання бойового завдання на Луганщині, 28 січня Іван загинув, внаслідок отриманих мінно-вибухових травм. З рідних у загиблого воїна залишились мама, дружина, двоє улюблених донечок та брати.

Час прибуття траурного конвою та проведення чину похорону повідомлять додатково на сайті Дрогобицької міської ради.

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!