Директор департаменту ЛОДА Березюк припинила голодування під міськрадою

3764 0
Ольга Березюк та Олександр Сироїд припинили голодування під міською радою Львова.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

Вчора ввечері, 21-го червня, Ольга Березюк та Олександр Сироїд припинили голодування. Їх обох госпіталізували після приїзду голови ЛОДА Олега Синютки. Пізніше їм викликали швидку медичну допомогу. Станом на 22:55 Ользі Березюк медики заборонили продовжувати голодувати. Про це повідомляє Варта1.

В міській раді відбулось термінове засідання щодо вирішення проблеми невивезення сміття. На нараді було вирішено створити графік вивезення сміття з міста на полігони області.

"Сміття і так міський голова не вивозитиме. Сенсу і сил далі голодувати немає. Лікарі обстежили і сказали, що наступна доба була би критичною",  розповіла Ольга Березюк на своїй сторінці у Facebook..

Нагадаємо, 20-го червня директорка департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк оголосила безстрокове голодування під стінами Львівської міської ради. Вона вимагала від міської влади реальних кроків у вирішення сміттєвої кризи в місті. 

Фото: Варта1


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!