Дитячим садочкам на Львівщині рекомендують відновити роботу

2188 0
Заклади дошкільної освіти можуть самостійно обрати формат навчання: очний, дистанційний чи змішаний.

Із 23 березня закладам дошкільної освіти на Львівщині рекомендують відновити освітній процес із урахуванням можливостей, безпечних умов та запитів батьків. Про це йдеться у рекомендації департаменту освіти і науки Львівської ОДА. 

Форму організації освітнього процесу кожен заклад має обрати самостійно з трьох варіантів: очна, дистанційна, змішана. Відповідного листа скерували керівникам відділів освіти територіальних громад області.

Читайте також: У Львові збирають дитячі книжки для переселенців у Польщі

У ЛОДА також нагадують, що діти переселенців чи діти, які постраждали внаслідок воєнних дій, мають право на першочергове зарахування до закладів дошкільної освіти. Під час подання заяви про зарахування один з батьків або інший законний представник дитини повинен пред’явити оригінал документа, що підтверджує це право та зазначити його реквізити у заяві.

Нагадаємо, що 14 березня, у Львові та області відновили роботу школи. У Львові діти навчаються онлайн, куди зареєструвались 67 тисяч дітей, а в області навчання розпочалось по-різному – онлайн, офлайн та змішаному форматах.  Міський голова Андрій Садовий нещодавно, 18 березня, заявив, що наразі у Львові не відкриватимуть чергові дитячі садочки.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!