Фільм «Погані дороги» Наталки Ворожбит з’явився у вільному доступі

7377 0
Драму можна переглянути онлайн безкоштовно на YouTube.

Фільм «Погані дороги» української режисерки та сценаристки Наталки Ворожбит виклали у вільний доступ. Відтак, його можна безкоштовно переглянути на YouTube, повідомляє «Нове українське кіно».

Читайте також: Український фільм «Погані дороги» потрапив до довгого переліку кінопремії «Оскар»

«Погані дороги» – екранізація однойменної п'єси 2017 року режисерки та сценаристки Наталії Ворожбит. Основою стрічки стала однойменна п’єса авторки, які ставили у Лондоні та Києві. Стрічка складається з п'яти різних новел, об'єднаних однак темою доріг.

Це п’ять історій про любов, ненависть, довіру, зраду і порушення особистих кордонів на фоні порушення кордонів державних.

Сюжет п'єси та фільму «Погані дороги» описує події що відбуваються з місцевими мешканцями та українськими військовими на Донбасі на фоні російсько-української війни. В основу сюжету п'єси та фільму лягли документальні історії занотовані Наталкою Ворожбит на сході України у 2015 році під-час збору матеріалу для фільму «Кіборги».

Драма «Погані дороги» - це повнометражний режисерський дебют Наталки Ворожбит, авторки серіалу «Спіймати Кайдаша» та фільму «Кіборги». Стрічка потрапила до довгого листа кінопремії «Оскар», проте до короткого списку не увійшла.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!