Фільм тижня у Львові: авантюрний мультик «Ваяна»

3855 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду яскравий анімаційний фільм про пригоди полінезійки, яка прагне врятувати свій острів від небезпеки.
Фото: zefir.ua

Фото: zefir.ua

З 22-го грудня у кінотеатрах показують новий мультик «Ваяна». За сюжетом, юна острів’янка Ваяна Ваялікі вирушає у довгу подорож, щоб познайомитися із могутнім напівбогом Мауї, який зробив черговий необдуманий вчинок, який призвів до сумних наслідків. Мауї вкрав у могутньої богині серце, і на багатьох островах Тихого океану запанувала темрява. Щоб врятувати свій острів, донька вождя мандрує полінезійськими краями. Яскрава стрічка, що оповідає про пригоди дівчини упродовж плавання та її знайомство з напівбогом, який виявився велетнем з чудовим почуттям гумору, буде цікавою і дорослим, і дітям.

Зйомки анімаційного фільму «Ваяна» були заплановані ще 2014 року. Творці, за плечима яких «Зоотрополіс», майстерно переплели в сюжеті авантюри, пригоди та перевірений етнографічний матеріал. Красу казки підкреслюють новітні технології, які застосували при створенні анімації.

Рік: 2016. Країна: США. Мова дублювання: українська. Жанр: мультфільм, мюзикл, фентезі, комедія, пригоди, сімейний. В головних ролях: Двейн Джонсон, Алан Тьюдік, Філіпа Су. Режисер: Рон Клементс, Джон Маскер. Сценарій: Джаред Буш, Рон Клементс, Джон Маскер. Тривалість: 113 хв.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!