Фільм тижня у Львові: «Джекі»

3759 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду біографічну драму «Джекі»
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Події 22-го листопада 1963-го року назавжди змінили Америку – було вбито президента Джона Кеннеді. Перші дні після загибелі чоловіка стали найважчими в житті Жаклін Кеннеді (Наталі Портман), або, як її називали, Джекі. Вона була однією з наймолодших перших леді США і назавжди увійшла в історію як ікона стилю та еталон жіночності. Але, ставши вдовою, зуміла проявити неординарну мужність і стійкість.

Стрічка розповідає про перші кілька днів після вбивства Кеннеді очима його вдови Жаклін. Про майбутній фільм вперше заговорили в 2010-му році. Режисерами картини могли стати Стівен Спілберг або Даррен Аронофскі. Зрештою, постановку довірили чилійському режисерові Пабло Ларрейну.

Виконавиця головної ролі Наталі Портман провела багато часу вивчаючи біографію першої леді та її інтерв'ю. За цю роль актриса номінована на премію Оскар. Також фільм номінований на Оскар в категоріях «Найкращий саундтрек» і «Найкращі костюми».

Рік: 2016. Країна: США, Франція, Чилі. Озвучений: українською мовою. Жанр: драма, біографія. У головних ролях: Наталі Портман, Пітер Сарсгаард, Грета Гервіг, Біллі Крудап, Джон Херт, Річард Е. Грант. Режисер: Пабло Ларрейн. Сценарій: Ной Оппенхайм. Тривалість: 95 хв. Вікові обмеження: 16+. 

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт Сокільники на вул. Стрийській, 30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!