Фінал Кубка України відбудеться з обмеженою кількістю уболівальників

963 0
Це пов’язано з пандемією коронавірусу.
Фото: rbc.ua

Фото: rbc.ua

Оперативний штаб Тернополя прийняв рішення, що під час фінального матчу Кубку України сезону-2020/2021 у четвер, 13 травня, кількість глядачів становитиме не більше, ніж 20% від загальної кількості посадкових місць. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

Від вказаної кількості виділені квитки в рівних частинах командам-учасникам фінального матчу («Динамо» і «Зорі»). Відповідні списки вболівальників клубів, які отримають квитки, уже передали оргкомітету УАФ. Це пов’язано з пандемією коронавірусу.

Читайте також: У Львові дозволили проводити масові заходи. Умови

Щодо інших квитків, то їх розділять відповідно до заявок від ветеранів футболу Тернопільщини, місцевих ДЮСШ, колективних членів Асоціації футболу Тернопільщини тощо, які надходять до Асоціації футболу Тернопільщини.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!