Fozzy Group звільнила працівника за критику української музики та вишиванки

2509 0
Спочатку його відсторонили від роботи, однак в соцмережах вимагали звільнити Баранського та бойкотувати компанії, що входять до Fozzy Group.

Маркетинг-директора групи компаній Fozzy Group, до якої входять мережі супермаркетів «Сільпо», «Фора», Славу Баранського звільнили з посади після того, як у соцмережах розкритикував українську музику, традицію одягати вишиванки, натомість похвалив репера Басту. Дописи про це розмістив у себе в Твіттері активіст Сергій Стерненко.

«Красава, Баста. Сільську тупість переможе тільки місто, яке кладе болт на цінності села».

«Чому більшість пострадянських країн нормально розвиваються, а Україні дісталася тільки «гідність» та «європейські цінності»?».

«Навіщо вам Моргенштерн, якщо є сільська «Плине кача?».

«...звичка натягати вишиванки на людях йде у минуле».

Спочатку його відсторонили від роботи, однак в соцмережах вимагали звільнити Баранського та бойкотувати компанії, що входять до Fozzy Group. Згодом у Fozzy Group заявили, що припиняють співпрацю зі Славою Баранським та не поділяють зміст і форму публікації ексспівробітника.

Читайте також: Поблизу Львова будують найбільший в Україні логістичний центр. Деталі

«Маркетинг-директор одного зі старт-апів групи Слава Баранський на своїй сторінці в соціальній мережі зробив публікації, зміст та форму яких ми не поділяємо… Оскільки співробітники є нашою цінністю, то основою для рішення щодо цієї ситуації стала особиста зустріч керівників компанії зі Славою. За підсумками зустрічі повідомляємо, що відсьогодні Слава Баранський припинив роботу в групі компаній Fozzy Group», йдеться в заяві компанії.

У Fozzy Group також додали, що їхні принципи непохитні, і вони продовжують працювати для розвитку України і добробуту суспільства в цілому.

Нагадаємо, що компанія «Сільпо-Фуд» корпорації Fozzy Group придбала контроль над активами групи «Фуршет», що працював на вул. Аадеміка Андрія Сахарова, 45.


ТЕГИ: Fozzy Group

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!