Франція перемогла Англію на ЧС-2022 у Катарі. Усі півфіналісти турніру

1558 0
Чинним чемпіоном світу з футболу є збірна Франції, яка у попередньому фіналі обіграла Хорватію з рахунком 4:2.
Фото: Sports.kz

Фото: Sports.kz

У суботу, 10 грудня, в останньому матчі 1/4 фіналу чемпіонату світу-2022 з футболу, збірна Франції перемогла Англію. Рахунок 2:1, голи забивали: Орельєн Чуамені (17 хвилина), Олів’є Жіру (78 хв) – за Францію та Гаррі Кейн (54 хв з пенальті) – за Англію. 

Поєдинок пройшов на стадіоні «Аль-Байт» у Аль-Хорі. 

Англія в межах групового етапу знищила Іран (6:2), розписала нічию з США (0:0) та розгромила Уельс (3:0). На початку плейоф команда «Трьох левів» впевнено перемогла Сенегал (3:0).

Французи на шляху до плейоф розгромили Австралію (4:1), перемогли Данію (2:1) та сенсаційно поступилися Тунісу (0:1). У 1/8 фіналу Франція перемогла команду Польщі (3:1).

Отже, у півфіналі чемпіонату світу-2022 зіграють наступні пари:

Аргентина – Хорватія

Франція – Марокко

Півфінали заплановані на 13-14 грудня.

Матч за третє місце та фінал на чемпіонаті світу з футболу пройдуть 17 та 18 грудня відповідно.

Нагадаємо, чинним чемпіоном світу з футболу є збірна Франції, яка у попередньому фіналі обіграла Хорватію з рахунком 4:2.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!