Головний військовий капелан Львова отримав почесну відзнаку Валерія Залужного

1006 0
Нагороду капелану вручили представники командування 24-ої окремої механізованої бригади.
Фото: Духовна велич Львова/отець Тарас Михальчук

Фото: Духовна велич Львова/отець Тарас Михальчук

Настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла у Львові отець Тарас Михальчук отримав почесний нагрудний знак від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Відзнака Головнокомандувача Збройних сил України. Велика вдячність парафіянам Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла. Дякуємо добродіям з усього світу за підтримку України. Разом до перемоги. Все буде Україна», — написав священник.

Як повідомляє Духовна велич Львова, нагороду капелану вручили представники командування 24-ої окремої механізованої бригади. Зокрема, о.Тарас Михальчук розповів, що за півтора року «Центр військового капеланства» та Гарнізонний храм отримали багато нагород від військових частин. Однак від Головнокомандувача це перша відзнака.

Читайте також: Колишній капелан Львівської міськради почав служити в США

«Нагороди та відзнаки, які ми отримуємо від військових є в певному розумінні звітом про нашу роботу. Наші зусилля не лише помічають, але й цінують, і це дуже приємно та надихає служити далі. За нашим служінням стоїть багато людей і в Україні, і за кордоном. Це спільна жертовна праця задля перемоги, задля України й тих, хто її боронить ціною свого життя», – розповів о. Тарас Михальчук.

Нагадаємо, настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Тарас Михальчук став героєм проєкту «Хто я в цій війні». Проєкт Тvoemisto.tv створило до річниці повномасштабного вторгнення.

Юлія Кметик

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!