Хворих і поранених з «гарячих» точок доправлятимуть на Львівщину новим потягом-госпіталем. Фото

1371 0
Він складається з кількох вагонів, зокрема й вагона інтенсивної терапії.
фото пресслужби моз україни

фото пресслужби моз україни

В Україні запрацював новий евакуаційний медичний потяг. Він складається з кількох вагонів, зокрема й вагона інтенсивної терапії. Такий міні-госпіталь вже відправився у свій перший рейс. Завдяки спеціальному медичному транспорту спеціалісти можуть евакуювати на Львівщину з «гарячих» областей України хворих, поранених і травмованих громадян для наступного спеціалізованого лікування. Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров'я України.

Так, щоб перевезення тривали, організація «Лікарі без кордонів» шукають українських спеціалістів, які мають змогу долучитися до роботи команди евакуаційного поїзда під час транспортування пацієнтів. Зараз є потреби у медсестрах/медбратах інтенсивної терапії, які легко пристосовуються до роботи у нових умовах та готові працювати у різних регіонах.

Читайте також: На Львівщині розгорнули нідерландський польовий шпиталь

Усі кандидати, що зацікавлені пропозицією та мають дипломи за спеціальністю «Медсестринство», досвід роботи у відділеннях інтенсивної терапії, можуть надіслати своє резюме та мотиваційні листи на електронну пошту [email protected].

Для довідки

«Лікарі без кордонів» Medecins Sans Frontieres (MSF) – це незалежна міжнародна гуманітарна організація, що об’єднує людей, які прагнуть підтримувати інших у кризових ситуаціях, та надає допомогу в більш ніж 60 країнах світу. На цей час команда «Лікарів без кордонів» в Україні нараховує близько 120 міжнародних, а також понад 200 українських співробітників. Зараз вони продовжують надавати медичну допомогу всім постраждалим від війни росії проти України.

Фото пресслужби МОЗ України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!