Кабмін змінив правила проїзду в транспорті під час карантину

9117 0
Раніше у міському транспорті можна було перевозити лише 10 людей.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Уряд схвалив зміни до постанови про карантинні обмеження для українців, серед яких зокрема дозволив перевозити у громадському транспорті більше, ніж 10 людей. 

Читайте також: Як Львів готується підтримати бізнес. Перелік заходів

У постанові йдеться, що в одному трамваї, тролейбусі, маршрутці чи автобусі, що курсують на міських маршрутах, кількість пасажирів не має перевищувати половини кількості місць для сидіння. Їздити в громадському транспорті можна з дотриманням санітарних і та протиепідемічних заходів.

Як і раніше працювати в умовах карантину дозволили лише продуктовим магазинам та тим, що продають засоби особистої гігієни, АЗС, аптекам, ветеринарним аптекам, магазинам із кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку, втім лише з дотриманням протиепідемічних заходів. Решта закладів, зокрема ТРЦ, ресторани і кафе, залишаються закритими. Закладам харчу

Надалі працюватимуть й банки і страхові структури, шиномонтаж, магазини для ремонту техніки та побуту й пошта.

Додамо, що міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні сказав, що громадський транспорт у Львові буде їздити без змін.

Читайте також: Жодних проблем, щоб вийти на вулицю і прогулятися я не бачу. Уляна Супрун про те, як вберегтися від інфекції

Решту обмежень залишили без змін. Нагадаємо, наразі карантин в Україні продовжений до 24 квітня, а на всій території країни діє режим надзвичайної ситуації.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!