Транспорт на час продовження карантину у Львові курсуватиме без змін

2938 0
У міському транспорті можна перевозити не більше, ніж 10 пасажирів.
Фото Марії Стахів

Фото Марії Стахів

В Україні продовжили загальнонаціональний карантин до 24 квітня. Як розповів під час брифінгу міський голова Андрій Садовий, транспорт у Львові й надалі курсуватиме без змін.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

«Ми сподіваємось на роботу правоохоронців, бо на них покладена функція контролю. Транспорт їздить, у трамваях і тролейбусах – не більше 10 людей», – сказав він.

Водночас у автобусах їздить більше людей, ніж дозволено. Поліція вже склала кілька адмінпротоколів на водіїв, що перевозять по більше, ніж по 10 людей у салонах. Тому приватні перевізники почали менше випускати автобусів на маршрути. 23 березня пільговикам, які є в зоні ризику зараження коронавірусом, скасували безкоштовний проїзд у транспорті.

Мешканцям Львова ж рекомендують не їздити у громадському транспорті, натомість ходити пішки, їхати на авто, велосипедом чи іншим індивідуальним транспортом.

Читайте також: Кому можна виходити на вулицю та чи будуть штрафи? Нові правила життя у Львові

Додамо, що через карантин у Львові закрили всі ТРЦ, магазини, ресторани, кафе та заклади культури, натомість залишаються працювати продуктові магазини, аптеки та АЗС. А за порушення карантину ввели штрафи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!