"КіноЛев" у Львові перенесли "до кінця війни"

1991 0
Вперше за останні роки у Львові не відбудеться фестиваль "КіноЛев". Натомість 22-24 серпня, у традиційні для КіноЛева дні, всіх охочих запрошують мовчки дивитись на Великого Оптиміста – Чарльза Спенсера Чапліна.

"Всі ми, всупереч нашим мріям, стаємо учасниками війни уяви. Свято кіна переноситься до кінця війни", – зазначають організатори на офіційній сторінці Музею ідей у Facebook,

«КіноЛев» – це щорічний некомерційний фестиваль незалежного ігрового, анімаційного та документального кіно, заснований у 2006 році, який відбувається у Львові. Організатором фестивалю є львівський Музей Ідей. Щороку фестиваль має свого «патрона» — відомого режисера-класика; наприкінці фестивалю його іменем називають невелику вуличку в центрі міста, що не має поштових адрес (на мапах її позначено як вул. Архівна). 

Нагадаємо, що через події у Криму та на Сході України на Львівщині скасували низку масштабних культурних подій: "Етновир", "Львів на тарілці", "Підкамінь", LeopolisGrandPrix.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!