Кінцеву зупинку тролейбуса №33 у Львові знову перенесуть

6740 1
Інших змін в організації дорожнього руху на перехресті просп. Свободи і вул. Гнатюка не планують.
Фото: Андрійй Бойко

Фото: Андрійй Бойко

Із четверга, 23 січня, кінцеву зупинку тролейбуса №33 у Львові перенесуть із площі Підкови до школи №62. Про це інформує персслужба ЛМР.

Читайте також: Тролейбус №22 почав курсувати до автовокзалу на Стрийській

Нові дорожні знаки Галицька районна адміністрація має встановити завтра, відповідно до рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху.

За словами керівника управління транспорту ЛМР Ореста Олеськіва, наразі інших змін в організації дорожнього руху на перехресті просп. Свободи і вул. Гнатюка не планують.

Читайте також: Для Львова хочуть придбати ще 40 вживаних берлінських трамваїв

Зазначимо, перенесення зупинки планували у комплексі робіт зміни організації дорожнього руху на Дорошенка. Торік її тимчасово перенесли на перехрестя через ремонт хідників на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку, втім у березні повернули назад. Сам маршрут тролейбуса від вулиці Зернової до центру міста продовжили у 2015 році.

 

 


Читайте також:
22 Січня, 2020 01:28
P Ганьба! Знову за старе, знову незручності. Вже звертався минулого року до тих хворих на голову, коли переміщували зупинку, що там незручно стояти чекати і більше загазованості. А щоб вийти на кінцевій з тролейбуса, треба буде чекати поки від пам.Шевченку його впустять машини на пр.Свободи.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!